Vloerbedekking & Tapijt

Wij verkopen vloerbedekking en tapijt van de gerenommeerde merken Parade, Desso, Bonaparte, BéWé, Interfloor, Nouwens en Bogaers, Edel en natuurproducten van Cunera. Daarnaast hebben we tapijttegels van onder andere Heuga. Binnen deze collecties vindt u een groot aanbod in soort, materiaal en kleur. En uiteraard verschillende kwaliteiten, in diverse prijsklassen.

Een groot deel van onze collectie is ook geschikt voor het stofferen van uw trap. Tevens kunnen wij uw trap voorzien van een authentieke traploper. Daarnaast kunnen we van vrijwel alle soorten tapijt een karpet maken, volledig naar uw wens.

Een algemeen misverstand is, dat vloerbedekking niet geschikt is voor mensen met een allergie voor (huis-)stof. Het tegendeel is waar, omdat tapijt fijnstof vasthoudt, waardoor het niet door de ruimte circuleert. Wel is het belangrijk om regelmatig en goed te stofzuigen. Zie voor meer informatie www.james.eu/nl/faq/tapijt-en-allergie. Bovendien zijn er tapijtsoorten die specifieke eigenschappen hebben met betrekking tot bovenstaande, zoals de Desso Airmaster.

desso airmaster 1 desso airmaster 2

 

Tapijt is behaaglijk en comfortabel. Bovendien werkt het geluiddempend, wat bevorderend werkt voor de akoestiek, en het reduceert contactgeluid in belangrijke mate. Verder is het warmte-isolerend en energiebesparend, omdat de stilstaande lucht tussen de pooldraden het weglekken van warmte voorkomt. Redenen te over dus om (weer) voor tapijt te kiezen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Advertentie