PVC-Vloeren

PVC is de vloer in opkomst. De keus is enorm, de uitstraling mooi, ongeacht welke variant u kiest. Grofweg zijn er 3 varianten: PVC-stroken welke volledig verlijmd worden, klik-PVC en (min of meer) losliggende varianten. Andere benamingen voor pvc-vloeren (polyvinylchloride) zijn lvt-vloeren, vinylstroken en designvloeren.

De te verlijmen soort (glue down) is de meest verkochte. Hierbij worden de stroken (of tegels) direct op een geëgaliseerde ondervloer verlijmd. Het product vormt zo één geheel met de ondervloer, waardoor het contactgeluid minimaal is. Bovendien is deze variant, door de directe verlijming, zeer geschikt voor vloeren met vloerverwarming.

2-Colour Herringbone PatternEen strook is opgebouwd uit meerdere lagen. Het begint met een rug van pure PVC. Hoe beter de kwaliteit van het gebruikte PVC, hoe stabieler de pvc-vloer zich zal gedragen. De volgende laag is een filmlaag met het dessin. Dit kan een houtmotief zijn, maar ook een tegelmotief of betonlook behoort tot de mogelijkheden. Daarover komt een toplaag van supersterk, transparant PVC. Dit bepaalt de slijtvastheid van het product. Er zijn toplagen van 0.3, 0.55 en 0.7 mm. En zelfs een projectkwaliteit met 1.0 mm! Tenslotte gaat er een matte PU-beschermlaag overheen.

PVC-vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en behoorlijk slijtvast. Mits vakkundig gelegd en op de juiste manier onderhouden, heeft u gegarandeerd vele jaren plezier van uw nieuwe vloer. En omdat we met verschillende leveranciers werken, is er altijd een vloer die bij u past met de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Zo verkopen we onder andere mFLOR, Earthwerks, TFD-floortile, Beautifloor en Wineo pvc.

Ook hebben wij verschillende onderhoudsproducten voor uw vloer. Dit betreft reinigers, maar ook voor polish en reparatiesetjes kunt u bij ons terecht. Daarnaast leveren we beschermingsdoppen voor meubelen, bijvoorbeeld van Scratch No More.

Klik hier voor de brochure van mFLOR.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Advertentie