Horizontale en verticale jaloeziën

Horizontale jaloezieën zijn in de jaren ’50 geïntroduceerd door Luxaflex. Ze worden nog
steeds door veel mensen aangeduid als Luxaflex, maar eigenlijk bedoelt men dan
horizontale jaloezieën. Luxaflex is één van de merken die dit product aanbieden
welke wij verkopen, maar wij hebben ook jaloezieën van andere merken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen (hout, aluminium, leer), verschillende breedtes en verschillende uitvoeringen. Met horizontale jaloezieën kan je eenvoudig spelen met de lichtinval.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Ook bij verticale jaloezieën (ook wel lamellen genoemd) kan je de lichtinval eenvoudig regelen. Praktisch en stijlvol, lamellen of verticale jaloezieën zijn weer helemaal terug. Met de nieuwe collectie Verticale Jaloezieën kunt u op een sfeervolle wijze het daglicht in huis, uw zicht naar buiten en uw privacy regelen.

De eigentijdse collectie biedt u keuze uit lamellen van stof, aluminium en kunststof (PVC) in diverse lamelbreedtes. Het assortiment aan prachtige kleuren en designs is zo uitgebreid, dat u altijd iets kunt vinden dat perfect aansluit op uw interieur. En wanneer u kiest voor panelen van 250mm, combineert u de functionaliteit van verticale jaloezieën met de warme, prachtige en moderne uitstraling van paneelgordijnen. De ideale oplossing voor grote ramen en optimaal zicht naar buiten.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Advertentie