Uitverkoop

Nieuwe matras in de maat 90×210 cm. Nederlands fabrikaat van de firma Wellington. Type Nelson: pocketmatras met aan beide zijden 5 cm composeschuim afdekking, totale dikte circa 22 cm. Een kwalitatief hoogwaardig matras uit het betere segment. De combinatie pocketveren met compose zorgt voor een goede ventilatie en optimale drukverdeling. Zeer geschikt voor mensen met gewrichtsproblemen.
Nieuwprijs € 1.095,- opruimingsprijs € 600,-! Nog slechts 1 op voorraad in onze winkel, maar kan nog wel bijbesteld worden.

Vinyl vloerkleed

Een rond vloerkleed met een doorsnede van 196 cm, met antislip rug. Het karpet uit de Finally Vinyl collectie van Tarkett heeft een botanische print en is gemaakt van vinyl. Daarmee is het zeer eenvoudig te reinigen en vormt het door de geringe hoogte ook geen obstakel. Dit showmodel is uit collectie en mag daarom weg voor € 100,- (nieuwwaarde € 349,-).

IMG_5983

Matras Avek Prata 90×200

Een stevig matras van de Nederlandse producent Avek. Een pocketveer afgedekt met Talalay latex in de maat 90×200 cm. Met een luxe afneembare tijk (kan daardoor gereinigd worden). Dikte matras is circa 25 cm.

Nieuwprijs € 995,- uitverkoopprijs € 350,-!

Prata

Showroommodel ledikant Arcen

Dit ledikant van massief eiken is zeer mooi gemaakt met fraaie ronde lijnen. Het bed is deelbaar, waardoor er tussen gestaan kan worden. Dat is makkelijk bij opmaken maar ook bij eventuele verzorging van een bedlegerige persoon.

De nieuwwaarde van het ledikant is € 2.942,-. Het showmodel mag weg  voor € 1.495,- exclusief bodems en matrassen, maar inclusief levering en montage (in de regio).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ledikant Arcen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA