Uitverkoop

Compleet ledikant tegen budgetprijs!

Een metalen ledikant met laddenbodem en matras. In de maat 90×200 (eenpersoons) en 140×200 (tweepersoons).

Uit voorraad leverbaar, nu voor slechts € 160,- (1-pers) of € 250,- (2-pers).

Logeerbed

In een handomdraai maak je een comfortabele slaapplaats voor jouw logés. Met het robuuste vouwbed Click van de Nederlandse fabrikant Avek komen je gasten niets tekort. Zijn de logés weer naar huis? Met het grootste gemak vouw je Click weer op. Dankzij de wieltjes berg je het bed makkelijk en snel op waar je maar wilt. En op het 12 cm dikke matras in combinatie met de dwarsgespannen spiraalbodem slapen je gasten heerlijk. In de maat 90×200.

Verkoopprijs € 750,- opruimingsprijs € 595,-!!!

Matras Nelson

Nieuwe matras in de maat 90×210 cm. Nederlands fabrikaat van de firma Wellington. Type Nelson: pocketmatras met aan beide zijden 5 cm composeschuim afdekking, totale dikte circa 22 cm. Een kwalitatief hoogwaardig matras uit het betere segment. De combinatie pocketveren met compose zorgt voor een goede ventilatie en optimale drukverdeling. Zeer geschikt voor mensen met gewrichtsproblemen.
Nieuwprijs € 1.095,- opruimingsprijs € 600,-! Nog slechts 1 op voorraad in onze winkel, maar kan nog wel bijbesteld worden.

Showroommodel ledikant Arcen

Dit ledikant van massief eiken is zeer mooi gemaakt met fraaie ronde lijnen. Het bed is deelbaar, waardoor er tussen gestaan kan worden. Dat is makkelijk bij opmaken maar ook bij eventuele verzorging van een bedlegerige persoon.

De nieuwwaarde van het ledikant is € 2.942,-. Het showmodel mag weg  voor € 1.495,- exclusief bodems en matrassen, maar inclusief levering en montage (in de regio).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ledikant Arcen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertentie